Karragenan Kappa (E407) - The Kitchen Lab
1429-12650
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Karragenan Kappa (E407) Karragenan Kappa kan blant annet brukes som et vegetarisk alternativ for gelatin. Den danner stabile geleer som kan fryses og tines uten å miste konsistensen. Pulveret gir generelt sterke og holdbare geleer og spesielt i kontakt med kalsium. Den egner seg derfor utmerket når man lager for eksempel pannacotta eller i andre oppskrifter som inneholder melk. Bruk: Karragenan danner gelé med kalsium eller kalsiumsalt. Pulveret må varmes opp til minst 70 grader for å løses opp – blandingen blir tykkere når den koker, så rør hele tiden. Så lite som 0,5 prosent karragenan i vann og 0,2 prosent i melk er nok til å danne gelé. Gelén dannes når blandingen avkjøles. Anbefalt dosering: 0,2 til 2 prosent, avhengig av væsken. Eksempler på bruk: Tilberedning av faste, elastiske geleer. Produksjon av klare geleer og glasurer. Perfekt for melkebaserte blandinger. Innhold: Karragenan kappa, E407. Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Bør ikke konsumeres i sin rene form. Pulveret er både vegetarisk og vegansk, samt kosher- og halalvennlig.
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.