Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Kalsiumsulfat (E516), 100g - The Kitchen Lab

110 kr
1429-16083
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 10 stk.
  • Butikk Stockholm 10 stk.
  • Butikk Malmö 1 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om kalsiumsulfat (E516)

      Kalsiumsulfat er et naturlig forekommende salt - akkurat som det vanlige bordsaltet natriumklorid. Saltenes bruksområder er imidlertid forskjellige. Bruk kalsiumsulfat for å forbedre konsistensen, som stabilisator eller for å regulere surhetsgraden i produkter. Det er en god kalsiumkilde og kan tilsettes tofu for å forbedre stabiliteten. Hvis det brukes i brød, forhindrer det klissete og myke deiger.
      Bruk

      Etter behov - det er lett å løse opp.

      Innhold:
      Naturlig kalsiumsulfat (E516)
      Oppbevares mørkt, kjølig og tørt.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 5060341110597 EAN: 5060341110597
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no