Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Kalsiumlaktat (E327) - The Kitchen Lab

1429-16781
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om kalsiumlaktat (E327) Kalsiumlaktat er et salt som utvinnes fra melkesyre og løses raskt og enkelt i vann. Den kan brukes med Alignat, Gellan og noen typer Karragenan. Det reagerer ved å få blandinger til å bli gelé uten oppvarming. Den er derfor egnet for molekylær produksjon av sfærer, kaviar, perler og spaghetti. Den er nesten smakløs og kan brukes som et alternativ til kalsiumklorid, som kan gi en salt eller metallisk ettersmak. Bruk: Bruk 1 til 9 prosent kalsiumlaktat i forhold til vann til vannbad. Der kan blandinger med gellangummi eller natriumalginat reagere og sfærer, perler eller andre molekylære enheter dannes. Når den skal blandes med andre ingredienser og spises anbefaler vi å bruke 1 prosent i forhold til resten av oppskriften. Den kan også strøs på frukt for å forlenge holdbarheten. Innhold: Kalsiumlaktat, E327 Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Bør ikke spises i konsentrert form.
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: kalciumlaktat
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no