Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Kaliumsorbat (E202) - The Kitchen Lab

1429-17039
Vekt:
100 g
100 g 500 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om kaliumsorbat (E202)

      Kaliumsorbat, også kjent som gjæringshemmer, er et konserveringsmiddel som er laget for å forhindre dannelse av gjær og mugg. Det kan f.eks. tilsettes vin når du har fått den smaksprofilen du ønsker og stopper videre gjæring - eller for å hindre at maten mugner. Ikke bruk det når du baker brød eller på annen måte trenger gjæren.
      Anvendelse:

      Beregn 0,25 gram kaliumsorbat per kilo. For fruktdrikker eller vin baseres doseringen på alkoholmengden i drikken. Hvis alkoholinnholdet er rundt 12 %, bør du regne med 0,07 gram per liter. Hvis alkoholinnholdet er lavere, trengs det mer.

      Innhold:
      Kaliumsorbat (E202)
      Oppbevares tørt, kjølig og mørkt.

  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no