Japansk husmannskost er full av autentisk og deilig japansk mat som du kan lage hjemme uten bekymringer. Dette er en kokebok for hjemmekokker på alle nivåer som elsker å oppleve forskjellige kjøkken fra den internasjonale bestselgeren Maori Murota, som også har laget Tokyo Cult Recipes.
Ideen her er å kunne lage mat fra bunnen av med ingredienser du har hjemme. Fokuset her er på ingredienser som er litt lettere å finne her og derfor ikke trenger å sendes halve verden rundt. Maori deler sine hjemmelagde favorittoppskrifter, men også tradisjonelle oppskrifter som hun har fått fra moren og bestemoren sin. Oppskriftene inkluderer klassiske japanske retter som sushi, ramen-nudler, misopasta, Shoyu Ramen, Tonkatsu, samt oppskrifter på mer moderne fusjonsretter. Mange av oppskriftene er veganske og plantebaserte.
Japanese Home Cooking tar deg til hjertet av japansk husmannskost, fullpakket med tips og retter. Her får du både autentisk tilgjengelige retter og retter som for eksempel blander tradisjonelt med fusion;
Kinpira (japansk stir-stekt kylling med sitrongress
Ganmodoki (stekt tofubolle)
Bakt søtpotet
Ikameshi (blekksprut fylt med klebrig ris)
Panko stekt østersSpaghetti med aubergine
Koreanske fritters
Vekt: 1,3 kg
Mål: 21 × 3 × 26,5 cm
Format: Innbundet
Språk: Engelsk
Antal sider: 264
ISBN 9781922616289
.Språk: engelsk