Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Institut Paul Bocuse Gastronomique

825 kr
1820-16174
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • En perfekt guide for den profesjonelle kokken under utdanning og for den entusiastiske amatøren. En bok full av illustrasjoner i en trinn-for-trinn-manual som dekker alt innen tilberedning, matlaging og servering av fine dining.

      Boken går gjennom over 250 grunnleggende teknikker med sylskarpe trinn-for-trinn-fotografier. Disse teknikkene omsettes deretter i praksis med 70 klassiske og moderne oppskrifter utviklet av kokker. Med over 1800 bilder vil dette være en flott oppslagsbok for alle seriøse kokker, både profesjonelle og amatører.

      Hardback, 720 sider

      Boken er skrevet på engelsk.

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780600634171 EAN: 9780600634171
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no