Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Høytid : Jul, påsk, midsommar, kräftor & surströmming - Stefan Ekengren

329 kr
1355-22922
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 9 stk.
  • Butikk Stockholm 9 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Stefan Ekengren klargjør begrepene i våre tradisjonelle svenske høytider og gir deg både klassiske og nye oppskrifter.

      I forkant av hver høytid får du hjelp til planlegging og forslag til rekkefølge. Hvor lang tid i forveien kan du for eksempel grave laksen, rulle kjøttbollene eller bake påskekaken? Påskekapitlet veksler mellom oppskrifter på fylte eggehalvdeler, posjerte egg og ovnsomelett, lammestek og vegetariske alternativer som brokkoli- og geitostpai, og avsluttes med en sitron- og marengspai med mazarinbunn. Kanskje en eggelikør også.

      På sankthans er det viktig å få den perfekte maten fra morgen til kveld. Det blir jordbærfrokost, en fantastisk matjessillkake, leirgrytesild og på kvelden ulike spyd med laks, biff og grønnsaker. Og så den kanskje største høytiden av alle, julen. I tillegg til den selvfølgelige skinken og Janssons fristelse er det oppskrifter på laksetartar med kapers og estragon, sellerisalat og finsk kålrotboks - og en virkelig imponerende andre juledagsmiddag med kalkunstek og fløtesaus.

      Boken inneholder totalt ca. 200 oppskrifter og er et oppslagsverk å vende tilbake til igjen og igjen.

      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9789127162150 EAN: 9789127162150
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no