Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

How to boil an Egg - Rose Bakery

330 kr
1399-16065
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Her er en samling enkle og uvanlige oppskrifter med egg fra Rose Bakery. Den anerkjente britiske kokken Rose Carrarini fra Rose Bakery har valgt ut både klassiske og moderne måter å bruke egg på. Her finner du oppskrifter på posjerte egg, stekte egg og eggerøre. Men også en rekke oppskrifter på muffins, pannekaker, terter, gratiner, kaker og puddinger. Oppskriftene i denne boken viser hvor komplette og næringsrike egg kan være, samtidig som de smaker godt.


      136 sider, innbundet.

      Boken er skrevet på engelsk.

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9780714862415 EAN: 9780714862415
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no