Hardcore Carnivore Meatchelada er det femte og nyeste krydderet fra Jess Pryles.
Meatchelada er en førsteklasses rub med chili og lime som gir kjøttet et ekstra kick. Den er rik og kompleks i smaken og er perfekt som rub. Den er magisk på kylling, fajitas og grillet kjøtt. Den passer på østers, pommes frites, egg, elotes (maiskolber), edamamebønner og til og med grønn melon. Eller hvorfor ikke krydre kanten på ølglasset når du drikker en lys pils.
Bruk: Tørk kjøttet med tørkepapir og dryss deretter rikelig med Hardcore Carnivore Meatchelada før tilberedning. Alternativt kan du bruke Meatchelada på det tilberedte kjøttet for å få maksimal smakseffekt.
Hardcore Carnivore Meatchelada er fri for glutamat (MSG)og fri for kunstige fargestoffer.
Innhold: Chili, krydder, salt, sitronsyre, brunt sukker, limepulver og tørket hvitløk
Opprinnelse: USA,
Vekt: 241g
Oppbevares tørt, kjølig og mørkt.
Laget av Jess Pryles og ”Proudly made in Texas”
Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles er en respektert ekspert på Texas BBQ og konkurranse BBQ. Hun er grunnleggeren av Australasian Grill Alliance og opphavskvinnen til serien Hardcore Carnivore rubs. I tillegg til å holde foredrag på arrangementer sponset av institusjoner som Texas A&M University, American Meat Science Association og Texas Beef Council, er hun også å se på ulike TV-programmer som Food Network og Today. Hun har også blitt intervjuet i publikasjoner som Parade, Food & Wine og Austin Chronicle, blant andre. Jess bor og arbeider i Austin, Texas.