Guargummi (E412) - The Kitchen Lab
1429-12693
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Om Guargummi Guargummi brukes som fortyknings- og stabiliseringsmiddel i produksjon av for eksempel is og saus. Pulveret kalles også guarfrømel og er et karbohydrat ekstrahert fra frøene til en guarplante (Cyamopsis Tetragonolobas), en belgfrukt som ligner på soya. Den verken smaker eller lukter, og passerer gjennom fordøyelseskanalen uten å bli absorbert. Det har derfor ingen som helst innvirkning på kroppen din, og det er heller ingen anbefalt daglig inntak. Den kan brukes i alt fra brød og deig til gelé og for å hindre at frosne produkter slipper væske. Den er ikke pH-sensitiv og kan utsettes for salt. Bruk Guargummi er veldig effektivt – 3 til 5 gram pulver per liter er vanligvis nok. Pulveret kan brukes til både varme og kalde væsker og kan erstatte egg som bindemiddel i vegetarisk matlaging. Den kan også brukes som et supplement til xantangummi. For en mindre matfokusert applikasjon kan du bruke den til å lage slim. Innhold: Guargummi, E412. Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Bør ikke konsumeres i sin rene form. Pulveret er både glutenfritt og vegansk, samt kosher- og halalvennlig.
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.