Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Gellangummi type F (E418) - The Kitchen Lab

1429-12659
Vekt:
100 g
100 g 250 g 500 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om gellangummi type F (E418)

      Type F er den mest populære av våre to gellangummier. Det er et multifunksjonelt geleringsmiddel som gir faste geler med perfekt visuell klarhet. Det kan også brukes i mindre doser for å lage flytende geléer, pastaer eller for å klargjøre væsker. Gellangummi er et godt alternativ til Agar Agar, eller som et vegetarisk alternativ til gelatin. Fordelene med Gellangummi sammenlignet med Agar Agar er at det gir en bedre geléstyrke og kan varmes opp til 120 grader uten å smelte.

      Pulveret er løselig i væsker med mellom 3,5 og 8 i pH-verdi, noe som betyr at gummien har et bredt bruksområde
      Anvendelse

      Løs opp pulveret i vann og varm opp til det er 100 grader - geléen setter seg når blandingen avkjøles. Når blandingen har stivnet, kan den varmes opp igjen uten å miste konsistensen.

      For en fortykkelsesvæske - bruk 0,1% - 0,5% av vekten
      For en myk gelé - bruk 1% - 1.5 % av vekten
      For en fast gelé - bruk 1,5 % - 2 % av vekten


      Innhold:
      Gellangummi type F, E418
      Oppbevares tørt, kjølig og mørkt.

      Oppbevares på et tørt, kjølig og mørkt sted.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no