Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Fruktkjernemel (E410) - The Kitchen Lab

1429-12702
Vekt:
100 g
100 g 250 g
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 2 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Om Locust Bean Gum (E410)

      Locust Bean Gum er et helt naturlig produkt som utvinnes fra frøene til johannesbrødtreet. Det er et allsidig, vegansk geleringsmiddel og brukes hovedsakelig i små doser som fortykningsmiddel. Bruk det sammen med meieriprodukter, i desserter, dressinger eller sauser.

      Du kan også bruke det som erstatning for egg og mel, da de har lignende bindende egenskaper. Tilsett det i frosne produkter som iskrem for å redusere dannelsen av iskrystaller og forbedre konsistensen. Eller hvorfor ikke bruke det sammen med xantangummi for å lage ekstremt elastiske geléer?

      Fruktkjernemelet er ikke særlig følsomt for verken pH eller høye saltnivåer. Det fungerer på det meste mellom pH 2,5 og 10.
      Anvendelse

      Doser mellom 3 og 11 gram per kilo. Tilsett fruktkjernemelet i små doser under kraftig omrøring. Det er løselig i kalde væsker, men fungerer best hvis væsken er over 60°C.



      Innhold:
      100% fruktkjernemel (E410)
      Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Holder seg i ca. to år.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no