Cream of tartar (E336) - The Kitchen Lab
1429-27720
Lagerstatus
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Vinsten, eller Cream of Tartar som det har blitt kjent som etter at det ble mer tilgjengelig etter amerikansk innflytelse, har det kjemiske navnet kaliumtartrat. Det brukes i baking for å gi volum og stabilitet til kuler og suffléer, kan forhindre at kremfløte destabiliseres og gir en kremaktig konsistens til glasuren. Når du tilsetter margarin, bidrar en liten mengde til å øke skumdannelsen og stabilisere strukturen, noe som igjen gir mer volum. Det hindrer sukker i å krystallisere og fungerer som hevemiddel i bakverk. Sammen med bikarbonat danner det bakepulver. En klype vinstein tilsatt i vannet når du koker grønnsaker, bidrar til at de holder seg friske. Brukes også i en del konfekt. Et vanlig bruksområde utenom matlaging er å bruke det til å lage lekende deig til barn.
Anvendelse: Doseres etter behov. Inntil ca. 1 g per eggehvite når du lager deigen.
Oppbevaring: Oppbevares tørt, kjølig og beskyttet mot direkte sollys. Brukes innen 6 måneder etter åpning.
Ingredienser: Kalium vätetartrat E336 (Antioksidant)
Tall per 100g:
Energi: 1348,1kj/317,2kcal
Fett: 0g
Karbohydrater: 79,3g
Herav sukkerarter: 0g
Laget av våre venner Spesielle ingredienser
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.