I 2019 stengte Magnus Nilsson Fäviken. Den unike restauranten midt i ødemarken ble verdenskjent og var på toppen av sin art da han tok avgjørelsen. Her er historien om Fäviken, hvordan den ble en destinasjon i verdensklasse, hvordan bransjen den var en del av har endret seg og hvorfor Magnus til slutt valgte å satse på nye prosjekter. Fäviken: 4015 dager, fra begynnelse til slutt er en viktig kommentar til dagens matkultur og inneholder opplysende essays om så vidt forskjellige temaer som kreativitet, balansen mellom familieansvar og restaurantdrift, hykleriet rundt bærekraftperspektivet på restauranter, jakten på måtehold, sosiale medier, imitasjon vs. plagiat, fine dining, gjestfrihet og service og betydningen av håndverk fremfor innovasjon. Boken inneholder også en kronologisk liste over alle retter som noensinne er blitt servert på restauranten, samt 100 minneverdige oppskrifter. Bokens fantastiske fotografier er en blanding av arkivbilder og nyere bilder av maten, restauranten, personalet og miljøet rundt Järpen i Nord-Sverige. Et strukturelt omslag i blått stoff og rødt papir med trefibereffekt refererer til Fävikens form og farge.
Vikt: 1,6 kg
Mål: 22 × 3,5 × 30 cm
Format: Innbundet
Sider: 324
Språk: engelsk
ISBN: 9781838661250
Språk: engelsk