Eggehvitepulver, Albumin - The Kitchen Lab - 500 g
Lagerstatus
- Nettlager 1 stk.
- Butikk Stockholm 1 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Pulver av tørkede eggehviter fra frysevann. Brukes i shakes, smoothies, kaker, omeletter, glasur og marmelader. Eggehvitepulver er fritt for kolesterol, har lavt fettinnhold, men høyt proteininnhold. En del pulver sammen med syv deler vann tilsvarer flytende eggehvite.
Anvendelse: Doseres etter behov som tørr ingrediens i f.eks. margarin. Bland en del pulver med syv deler vann for å oppnå flytende eggehvite. Pulveret og vannet blandes deretter med en mikser eller blender og løses opp i vann ved 35-40 °C.
Oppbevares tørt og kjølig, beskyttet mot direkte sollys. Brukes innen seks måneder etter at pakken er åpnet.
Inneholder: Tørket ÄGGvita fra frittgående høns
Tall per 100g:
Energi: 1495kj/357kcal
Fett: 0,1g
Herav mettet: 0,1g
Karbohydrater: 4,5g
Herav sukkerarter: 0,00g
Protein: 84,1g
Salt: 3,3g
Laget av våre venner Spesielle ingredienser
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 5056191009235 EAN: 5056191009235
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.