DryAge Pose for små charcuterie - Umai
Lagerstatus
- Nettlager 7 stk.
- Butikk Stockholm 7 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200


-
Produktbeskrivelse
-
Poser til mørning av de litt mindre kjøttstykkene som capicola, lonzino, breasola, prosciutto eller guanciale. Posene fungerer på samme måte som de andre fra UMAi ved at membranen i åpningen slipper luft inn og væske ut, noe som gjør mørningsprosessen mye raskere og din tålmodighet med å la ting ta tid forkortes ytterligere. Rommer ca. 1,5-2,5 kg kjøtt.
Pakken inneholder:
3 UMAi DryAge-poser 25 x 27,5 cm
5 VacMouse-membraner
Tettet med vakuummaskin.
CHRSM
-
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: CHRSM EAN: 859010004030
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.