Unique Umai Dry® er en membranteknologi som skaper et perfekt tørt miljø for kjøttet.
Med Dry Age Bag kan du enkelt lage capicola, bresaola, parmaskinke, pancetta og alt uten søl, ingen lukt, men enkelt og greit inne i posen.
Resultatet blir deilig charcuteri som vil imponere venner og familie, perfekt til forretter og snacks.
Membranene du legger i posene frigjør fuktigheten fra kjøttet, men absorberer ikke noe utenfra. Det oppstår ingen lukt under prosessen. Det er en fordel å plassere posen med kjøttet på en rist i kjøleskapet.
Pakken inneholder:
- 3 Umai Drybags 25x26 cm, passer til ca. 1,5-2,3 kg kjøtt.
- 2 20x43 cm, passer til ca. 1.5-3 kg kjøtt.
- 5 membraner eller strimler som du forsegler i posen med vakuummaskinen.
- 1 pose Instacure, som du legger i hver pose. Instacure er en blanding av natriumklorid og natriumnitritt. Posen er nok til ca. 13,5 kg kjøtt.
- 1 pose einerbær.
- Instruksjoner på engelsk følger med.
- OBS! Krever en vakuummaskin, og hvis du trenger en, har vi dem
- .
- .