Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

DryAge Pose, Charkuteri - Umai

545 kr
1591-15768
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 6 stk.
  • Butikk Stockholm 6 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Nå kan du lage dine egne charcuterier hjemme i kjøleskapet med den spesielle Umai Dry® teknologien
      Unique Umai Dry® er en membranteknologi som skaper et perfekt tørt miljø for kjøttet.
      Med Dry Age Bag kan du enkelt lage capicola, bresaola, parmaskinke, pancetta og alt uten søl, ingen lukt, men enkelt og greit inne i posen.
      Resultatet blir deilig charcuteri som vil imponere venner og familie, perfekt til forretter og snacks.

      Membranene du legger i posene frigjør fuktigheten fra kjøttet, men absorberer ikke noe utenfra. Det oppstår ingen lukt under prosessen. Det er en fordel å plassere posen med kjøttet på en rist i kjøleskapet.

      Pakken inneholder:

        • 3 Umai Drybags 25x26 cm, passer til ca. 1,5-2,3 kg kjøtt.

        • 2 20x43 cm, passer til ca. 1.5-3 kg kjøtt.

        • 5 membraner eller strimler som du forsegler i posen med vakuummaskinen.

        • 1 pose Instacure, som du legger i hver pose. Instacure er en blanding av natriumklorid og natriumnitritt. Posen er nok til ca. 13,5 kg kjøtt.

          • 1 pose einerbær.


          Instruksjoner på engelsk følger med.


           


          OBS! Krever en vakuummaskin, og hvis du trenger en, har vi dem
      her
          .

        .
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: CHRKIT EAN: 859010004023
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no