Det skriver forlaget:
Her er boken som løfter dine grønne kjøkkenopplevelser til nye høyder. Rain Lundström inviterer deg med på en reise gjennom asiatiske kjøkken og tar et dypdykk i gastronomiske underverk og smaksopplevelser.
I Grønt Asia tar hun for seg det beste fra Japan, Kina, India, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia og Indonesia. Her finner du alt fra umami-spekket japansk ramen og kunsten å brette dumplings til hjemmelaget vegansk kimchi og hverdagsvennlig palak paneer.
Oppskriftene i boken spenner fra hurtiglagede retter med ingredienser du finner i nærmeste dagligvarebutikk til nye bekjentskaper. Du vil oppdage ingredienser, smakstilsetninger, teknikker og raffinementer som tar den grønne matlagingen til et helt nytt nivå.
Her lærer du hvordan du navigerer i en asiatisk matbutikk, og får med deg ting du faktisk vil bruke og bli bestevenn med på kjøkkenet.
Green Asia er kokeboken som er like viktig for hverdagskokken som for matnerden. Si farvel til smakløs vegansk mat og gjør deg klar til å bli fortryllet av det grønne asiatiske kjøkken!
Rain Lundström har bakgrunn som grunnlegger og sjefredaktør for matmagasinet Vegourmet. I dag jobber hun som markedsfører, matkreatør og stylist. Rain har bodd i Japan og reist, spist og laget mat i det meste av Asia. Hun er en smakfull og matnerdet oppskriftsskaper som brenner for å ta vegansk matlaging til nye nivåer og formidle matglede i tekst.
- Forlag: Norstedts
- Sesong: 2020 Vår
- Type: Innbundet
- Tema: Mat og drikke
- Fotograf: Maggie Soltani
- ISBN: 9789113100951
Språk: svensk