En guide til levende, vegetarisk meksikansk husmannskost, full av naturlig veganske, glutenfrie og melkefrie retter
Vegetarisk mat er dypt innvevd i Mexicos mangfoldige kulinariske historie. I denne bestselgende oppskriftssamlingen fra bestselgerforfatteren av Mexico: Kokeboken, vil hjemmekokker oppdage deilige tradisjonelle og moderne retter laget med mais, bønner, krydder og det utrolige utvalget av frukt, grønnsaker, belgfrukter, frø og spiselige blomster som dyrkes over hele Mexico.
Disse autentiske oppskriftene er retter som har vært kjøttfrie fra begynnelsen, og som fremhever Mexicos fremragende kjøkken i stedet for å stole på vanskelig tilgjengelige ingredienser eller erstatninger. Hver av rettene presenteres med klare, enkle instruksjoner som er tilgjengelige for hjemmekokker på alle nivåer.
Sammen med autentiske frokoster, lunsjer, middager og desserter inneholder boken et helt kapittel viet til belgfrukter - proteinrike supermatvarer som kikerter, bønner og linser - samt spesielle avsnitt om brød, drikke, sauser og grunnleggende ting som enhver fan av meksikansk mat bør mestre.
Kapitler og oppskrifter inkluderer:
Frokost: Huevos Ahogados, Oaxacan Mushroom Turnovers
Lunsj: Pasilla-chiles fylt med bønner og pakket inn i kokebanan, vegetarisk ceviche
Snacks (Botanas y Antojitos): Syltede jalapeños
Salater og tilbehør: Potetsalat med brønnkarse og avokado
Supper: Meksikansk maissuppe
Entradas: Vannmelon- og tequilajicamasalat
Platos Fuertes: Ancho-chiles fylt med tamalgrønnsaker
Grønnsaker: Hvit bønnesalat med grønnsaker
Desserter: Mango Tarte Tatin, rask melfri sjokolade- og pekannøttkake
Brød: Brød med geitost og squash
Drikker: Vannmelon- og jordbærcooler
Grunnleggende: maistortillas
Moles, sauser og marinader (moles, salsa og adobos): krydret adobo
Spesifikasjoner
Vikt: 1,6 kg
Mål: 19 × 3,7 × 27,5 cm
Format: Innbundet
Tall sider: 416
Språk: engelsk
ISBN 9781838665265
Språk: engelsk