Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Culinary Reactions: The Everyday Chemistry of Cooking - Simon Quellen Field

275 kr
1820-22267
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 3 stk.
  • Butikk Stockholm 3 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Når du lager mat, er du kjemiker Hver gang du følger eller endrer en oppskrift, eksperimenterer du med syrer og baser, emulsjoner og suspensjoner, geler og skum. På kjøkkenet denaturerer du proteiner, krystalliserer forbindelser, får enzymer til å reagere med substrater og gir næring til ønsket mikrobielt liv samtidig som du undertrykker skadelige bakterier og sopp. Og i motsetning til i et laboratorium kan du spise eksperimentene dine for å verifisere hypotesene dine.

      I Culinary Reactions forvandler forfatteren Simon Quellen Field målebeger, kokeplater og blandeskåler til målesylindere, bunsenbrennere og begerglass. Hvordan påvirker endringer i forholdet mellom mel, sukker, gjær, salt, smør og vann hvor høyt brødet hever? Hvorfor lager man kremfløte med lystgass i stedet for karbondioksid, som er mer vanlig? Og hvorfor kreves det "klaret" smør i hollandaisesaus? Denne lettfattelige grunnboken inneholder til og med oppskrifter som demonstrerer begrepene som diskuteres, blant annet: Whipped Creamsicle Topping - et skum; Cherry Dream Cheese - en proteinglace; Lemonade med kameleonegg - en syreindikator; og mye mer.

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9781569767061 EAN: 9781569767061
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no