Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Cooking Greens On Fire - Nicolai & Eva Tram

486 kr
1987-29346
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 4 stk.
  • Butikk Stockholm 4 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Å lage mat over åpen ild er spennende og en lidenskap - det handler like mye om tiden man bruker på å tilberede maten som på å spise den. Denne matlagingsformen tiltrekker seg kokker i alle aldre, og mulighetene med grønnsaker på bål er nesten uendelige. Cooking Greens on Fire inneholder 65 oppskrifter på vegetariske bålretter i ulike vanskelighetsgrader, fra chili sin carne til gulrotconfit. Du lærer også hvordan du lager og tenner bål, og du blir kjent med utstyr, sikkerhetsregler og tilberedningsmetoder som egner seg best når du skal nyte grønnsaker over åpen ild.

      Vekt: 1,2 kg

      Mål: 22 x 2,5 x 26,5 cm

      Format: Hardback

      Sideantall: 208

      Språk: Engelsk

      ISBN: 9783967041538
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no