Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Colatura di alici, Ansjosekstrakt, 50ml - Armatore

245 kr
2022-28322
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 2 stk.
  • Butikk Stockholm 2 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Ansjosekstrakt/Ansjossaus fra Campania. 
       Colatura di Alici er gullet til Cetara, en liten landsby utenfor Napoli. Et deilig preparat som kommer fra en hundre år gammel tradisjon. Ansjosen fanget i løpet av våren på Amalfikysten, av Cetaras fiskebåter, blir behandlet noen timer etter å ha blitt fanget. Ansjosen renses og legges deretter i en kastanjetønne, ispedd lag med havsalt. Forfallsperioden varierer fra 18 til 30 måneder. 
       Colatura di Alici har en holdbarhet på 24 måneder fra tappeøyeblikket. Ansjossaus kan brukes til å erstatte salt for å berike alle dine pasta-, grønnsaks-, belgfrukt- eller fiskeretter. Smaken er ren umami og kan piffe opp enhver rett.

      Ingredienser: Ansjos 80 %, salt 20 %
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no