Charcuterie: From Scratch av Tim Hayward er en praktisk håndbok full av oppskrifter, teknikker og alt du trenger å vite for å behandle og konservere kjøtt og lage charcuteri fra bunnen av. Det er mye enklere enn du tror å konservere og salte kjøtt hjemme, og denne boken forklarer hvordan du gjør det. Tim Hayward går grundig gjennom alt fra de grunnleggende prinsippene for charcuteri, som betydningen av saltinnhold, temperatur, fuktighet og tid, til alle de klassiske teknikkene for salting, tørking og konservering. Med tydelige instruksjoner og bilder forklares prosessen trinn for trinn, og du lærer hva som fungerer og hvorfor. Boken er spekket med idiotsikre oppskrifter, og du vil snart mestre en rekke godbiter som paté, pastrami, baconrøyking, saltbiff, corned beef, andeconfit og mye mer. Boken er spekket med nyttig og lett tilgjengelig informasjon med fokus på å lære håndverket fra bunnen av.
Vikt: 0,29 kg
Mål: 14 × 1,1 × 19 cm
Format: Pocket
Antal sider: 176
Språk: engelsk
ISBN: 9781787138155
Språk: engelsk