Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Bitter honning: Oppskrifter og historier fra øya Sardinia -

385 kr

Guild of Food Writer’s Awards, Highly Commended in ‘First Book’ category (2021)

In Bitter Honey, seasoned chef Letitia Clark invites us into her home on one of the most beautiful islands in the Mediterranean Sea – Sardinia.

The recipes in this book do not take long to make, but you can taste the ethos behind every one of them – one which invites you to slow down, and nourish yourself with fresh food, friends and family.

The importance of eating well is even more pronounced here on this forgotten island. Try your hand at Roasted Aubergines with Honey, Mint, Garlic and Salted honey, or a Salad of Pecorino with Walnuts and Honey, followed by Malloreddus (the shell-shaped pasta from the region) with Sausage and Tomato.

Each recipe and the story behind it will transport you to the glittering, turquoise waters and laid-back lifestyle of this Italian paradise. With beautiful design, photography, full colour illustrations and joyful anecdotes throughout, Bitter Honey is a holiday, a cookbook and a window onto a covetable lifestyle in the sun – all rolled into one.

Författare: Letitia ClarkUndertitel: Recipes and stories from the island of sardiniaISBN: 9781784882778Språk: EngelskaVikt: 1070 gramUtgiven: 2020-04-30Förlag: Hardie Grant Books (UK)Antal sidor: 256

1820-27210
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Guild of Food Writer's Awards, Highly Commended i kategorien "First Book" (2021)

      I Bitter Honey inviterer den erfarne kokken Letitia Clark oss inn i hjemmet sitt på en av de vakreste øyene i Middelhavet - Sardinia. Oppskriftene i denne boken tar ikke lang tid å lage, men du kan smake etoset bak hver og en av dem - en som inviterer deg til å senke tempoet og gi deg selv næring med fersk mat, venner og familie. Viktigheten av å spise godt er enda tydeligere her på denne glemte øya. Prøv deg på stekte auberginer med honning, mynte, hvitløk og saltet honning, eller en salat av pecorino med valnøtter og honning, etterfulgt av Malloreddus (den skallformede pastaen fra regionen) med pølse og tomat. Hver oppskrift og historien bak den tar deg med til det glitrende, turkise vannet og den avslappede livsstilen i dette italienske paradiset. Med vakker design, fotografier, fargeillustrasjoner og muntre anekdoter er Bitter Honey en ferie, en kokebok og et vindu mot en ettertraktet livsstil i solen - alt i ett. Författare: Letitia Clark nUndertittel: Oppskrifter og historier fra øya Sardinia nISBN: 9781784882778
      Språk: Engelska nVikt: 1070 gram nUtgiven: 2020-04-30
      Förlag: Hardie Grant Books (UK) nAntal sider: 256 n

      Språk: engelsk
  • Spesifikasjoner
    • Lev. artikkelnummer: 9781784882778 EAN: 9781784882778
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no