I dag produseres grillene i Daltile i Mexico, der det ikke produseres andre kamadogriller enn Big Green Egg. De er ISO 9001 UL-sertifisert og oppfyller de strengeste kvalitetskravene du kan tenke deg.
Takket være den skånsomme produksjonsprosessen og den unike keramikken har Big Green Egg lengre levetid enn sammenlignbare modeller. De kan varmes opp minst 100 000 ganger uten tap av kvalitet, og hvis du tar hensyn til de periodiske brannforbudene, ender du opp med mange sesonger.
Takket være allsidigheten gir Big Green Egg mange muligheter. I tillegg til å grille på høy varme kan du sette på en panne og steke, wokke eller servere paella. Du kan også regulere luftstrømmen og gå ned til lave temperaturer for å langtidssteke f.eks. en brystbiff. Ved hjelp av en convEGGtor kan du skjerme deg fra den direkte varmen og bruke grillen som stekeovn for å bake brød eller pizza. Når du tenker over det, kan du like gjerne kvitte deg med kokeplaten, stekeovnen og alt annet på kjøkkenet. Big Green Egg gjør jobben!
Big Green Egg Small er perfekt for deg som ikke har en stor hage med grill og personale. Den er perfekt for fire til seks personer, og selv om diameteren på risten og grillflaten er den samme som på MiniMax, er risten lavere og effekten annerledes. Gode tillegg til Small-grillen er EGG Nest, som er et stativ med hjul for enkel forflytning, og convEGGtor som gir indirekte varme.
- Staffelfri nedre lufteventil
- Staffelfri rist til å grille på
- Dobbelt lag glass på hele egget for beskyttelse mot regn
Ristdiameter: 33 cm
Ristdiameter: 33 cm
Grillflate: 85 cm: 400">Grillareal: 855 cm²
Vikt: 36 kg
Høyde: 61 cm
.