I dag produseres grillene i Daltile i Mexico, der det ikke produseres andre kamadogriller enn Big Green Egg. De er ISO 9001 UL-sertifisert og oppfyller de strengeste kvalitetskravene man kan tenke seg.
Takket være den omhyggelige produksjonsprosessen og den unike keramikken har Big Green Egg lengre levetid enn sammenlignbare modeller. De kan varmes opp minst 100 000 ganger uten tap av kvalitet, og hvis du tar hensyn til de periodiske brannforbudene, ender du opp med mange sesonger.
Takket være allsidigheten gir Big Green Egg mange muligheter. I tillegg til å grille på høy varme kan du sette på en panne og steke, wokke eller servere paella. Du kan regulere luftstrømmen og gå ned til lave temperaturer for langtidssteking av f.eks. bryst. Med en convEGGtor kan du skjerme deg fra den direkte varmen og bruke grillen som stekeovn for å bake brød eller pizza. Når du tenker over det, kan du like gjerne kvitte deg med kokeplaten, stekeovnen og alt annet på kjøkkenet. Big Green Egg gjør jobben!
Big Green Egg MiniMax er en perfekt mellomting mellom Mini og Small. Med det ferdigmonterte stativet er det enkelt å ha på bordet og til og med ta med seg. Dessuten har den hele bredden til Small og samme grillflate. MiniMax egner seg for fire til seks personer og fungerer godt på restaurantkjøkken.
- Staffelfri nedre lufteventil
- Staffelfri rist til å grille på
- Dobbelt lag glass på hele egget for beskyttelse mot regn
Grillristdiameter: 33 cm
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 119650 EAN: 0665719119650