I dag produseres grillene i Daltile i Mexico, der det ikke produseres andre kamadogriller enn Big Green Egg. De er ISO 9001 UL-sertifisert og oppfyller de strengeste kvalitetskravene du kan tenke deg.
Takket være den skånsomme produksjonsprosessen og den unike keramikken har Big Green Egg lengre levetid enn sammenlignbare modeller. De kan varmes opp minst 100 000 ganger uten tap av kvalitet, og hvis du tar hensyn til de periodiske brannforbudene, ender du opp med mange sesonger.
Takket være allsidigheten gir Big Green Egg mange muligheter. I tillegg til å grille på høy varme kan du sette på en panne og steke, wokke eller servere paella. Du kan regulere luftstrømmen og gå ned til lave temperaturer for langtidssteking av f.eks. bryst. Med en convEGGtor kan du skjerme deg fra den direkte varmen og bruke grillen som stekeovn for å bake brød eller pizza. Når du tenker over det, kan du like gjerne kvitte deg med kokeplaten, stekeovnen og alt annet på kjøkkenet. Big Green Egg gjør jobben!
Big Green Egg Mini er den minste av deres griller. Med en Egg Carrier i tillegg fungerer den like godt som bordgrill som piknikgrill og er enkel å ta med seg. Denne modellen passer for to til fire personer eller som supplement til en større grill. Minimodellen har ingen pizzastein fordi den er så liten og nennsom.
- Staffelfri nedre lufteventil
- Staffelfri rist til å grille på
- Dobbelt lag glass på hele egget for beskyttelse mot regn
Ristdiameter: 25 cm
Ristdiameter: 25 cm: 400">Grillareal: 507 cm²
Vikt: 17 kg
Høyde: 43 cm
.