I dag produseres grillene i Daltile i Mexico, der det ikke produseres andre kamadogriller enn Big Green Egg. De er ISO 9001 UL-sertifisert og oppfyller de strengeste kvalitetskravene du kan tenke deg.
Takket være den skånsomme produksjonsprosessen og den unike keramikken har Big Green Egg lengre levetid enn sammenlignbare modeller. De kan varmes opp minst 100 000 ganger uten tap av kvalitet, og hvis du tar hensyn til de periodiske brannforbudene, ender du opp med mange sesonger.
Takket være allsidigheten gir Big Green Egg mange muligheter. I tillegg til å grille på høy varme kan du sette på en panne og steke, wokke eller servere paella. Du kan regulere luftstrømmen og gå ned til lave temperaturer for langtidssteking av f.eks. bryst. Med en convEGGtor kan du skjerme deg fra den direkte varmen og bruke grillen som stekeovn for å bake brød eller pizza. Når du tenker over det, kan du like gjerne kvitte deg med kokeplaten, stekeovnen og alt annet på kjøkkenet. Big Green Egg gjør jobben!
Big Green Egg Medium er perfekt for både store og små hager. Det gir deg litt mer uten å ta opp mye mer plass. Med plass til seks til åtte personer kan du enkelt lage mat til et par venner, med mindre dere er familien von Trapp. Du kan få plass til seks kilo kjøtt, lage ølbokskylling eller bake flotte pizzaer uten problemer. Anbefalt tilbehør er som vanlig et nest og en convEGGtor.
- Staffelfri nedre lufteventil
- Staffelfri rist til å grille på
-
Spesifikasjoner
-
Lev. artikkelnummer: 117625 EAN: 0665719117625
-