Invitér barna til å bli med deg på kjøkkenet. Det er morsomt, lærerikt og gjør barna nysgjerrige på nye smaker og kulinariske eventyr!
VIKTIG INFORMASJON FØR BRUK
Det er viktig å være klar over at dette er en meget skarp kvalitetskniv som skal behandles med forsiktighet og respekt. Kniven er ikke et leketøy, og en voksen bør alltid være til stede under bruk.
DESIGN & FUNKSJON
Knivens egg er svært skarp og er markert med en linje på bladet. Hælen på bladet er formet for å hindre at hånden glir fremover, og har ingen spiss for å unngå stikkskader. Inspirasjonen til bladets utforming er hentet fra japanske grønnsakskniver - Nakiri. Kniven er slipt i en japansk vinkel, ca. 15 grader. Håndtaket er laget av slitesterk, grepsvennlig plast med de japanske symbolene for "Child Chef". Disse bidrar også til å gi et sikrere grep.
Vedlikehold og bruk
Kniven bør vedlikeholdes med et keramisk håndtak. Hvis du trenger å slipe en ny egg, gjøres det best på våt stein eller i en knivsliper beregnet for japanske kniver. Stålkniver tåler ikke oppvaskmaskin og bør vaskes og tørkes for hånd umiddelbart etter bruk. Kniven oppbevares best på et knivstativ eller i en knivblokk.
KUTTEHANSKER
Hansken beskytter fingrene dine både når du skjærer med skarpe kniver og når du bruker mandolin eller rivjern. Kan vaskes i maskin.
SPEKIFIKASJONER
- Lengde på knivbladet: 14 cm
- Vikt: 76 gram
- Håndtak: Grepsvennlig plast
- Blad: Rustfritt stål 53-54 HRC
.