Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Atelier September: A place for daytime cooking - Frederik Bille Brahe

624 kr
2163-28343
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Atelier September: A place for daytime cooking er den første kokeboken dedikert til den berømte København-restauranten, med oppskrifter fra eier Frederik Bille Brahe som gir eksklusiv tilgang til Atelier Septembers mest ikoniske retter.

      86 oppskrifter med hovedsakelig vegetariske varianter av frokost, lunsj, søtsaker og A.S.-stiftere, inkludert "Avocado Mad", alle med fokus på ferske, sesongbaserte råvarer.

      Frederik gjengir oppskrifter på luftige, financier-lignende pannekaker, sesongens supper og salater og desserter med matcha-smak med samme fortrolighet som formet hans første bestselger med Apartamento, All the Stuff We Cooked.

      En introduksjon og poetiske mellomspill skrevet av Frederik gir et innblikk i A.S.s tidlige dager og kulinariske inspirasjonskilder, og danner bakteppet for det som skulle bli en av de mest berømte restaurantene i København.

      Atelier September, som er redigert av Jeni Porter og fotografert av Rasmus Weng Karlsen, er en slags hjemkomst - både gjennom minnene som vekkes av kjente smaker og vakre gjenstander, og gjennom de livslange vennskapene vi får rundt bordet.

      Utgivelsesdato: 11. desember 2023
      Utgitt av Apartamento Publishing S.L.
      Første utgave
      Dimensjoner: 215 x 297 mm
      Antall sider: 256
      Format: Innbundet
      Språk: engelsk
      SBN: 978-84-09-55777-6
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no