Atelier September: A place for daytime cooking - Frederik Bille Brahe
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Atelier September: A place for daytime cooking er den første kokeboken dedikert til den berømte København-restauranten, med oppskrifter fra eier Frederik Bille Brahe som gir eksklusiv tilgang til Atelier Septembers mest ikoniske retter.
86 oppskrifter med hovedsakelig vegetariske varianter av frokost, lunsj, søtsaker og A.S.-stiftere, inkludert "Avocado Mad", alle med fokus på ferske, sesongbaserte råvarer.
Frederik gjengir oppskrifter på luftige, financier-lignende pannekaker, sesongens supper og salater og desserter med matcha-smak med samme fortrolighet som formet hans første bestselger med Apartamento, All the Stuff We Cooked.
En introduksjon og poetiske mellomspill skrevet av Frederik gir et innblikk i A.S.s tidlige dager og kulinariske inspirasjonskilder, og danner bakteppet for det som skulle bli en av de mest berømte restaurantene i København.
Atelier September, som er redigert av Jeni Porter og fotografert av Rasmus Weng Karlsen, er en slags hjemkomst - både gjennom minnene som vekkes av kjente smaker og vakre gjenstander, og gjennom de livslange vennskapene vi får rundt bordet.
Utgivelsesdato: 11. desember 2023
Utgitt av Apartamento Publishing S.L.
Første utgave
Dimensjoner: 215 x 297 mm
Antall sider: 256
Format: Innbundet
Språk: engelsk
SBN: 978-84-09-55777-6
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.