Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Året På Gastrologik av Jacob Holmström och Anton Bjuhr

545 kr
1804-18269
 
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse


    • I boken om Gastrologik får vi følge kokkene Jacob Holmström og Anton Bjuhrs gastronomiske reise som har ført til deres unike og internasjonalt anerkjente mat.

      Mer enn 300 sider spekket med fantastiske matbilder, historier og fremgangsmåter.

      På kjøkkenet på Gastrologik er det alltid fokus på unike, lokale råvarer fra grønnsaksdyrkere, fiskere, fugleoppdrettere og andre produsenter. I takt med at råvarene endrer seg gjennom året, endres også teknikkene og måtene de tilberedes på. Fra vårens lette primører, som knapt trenger varme for å komme til sin rett, til høstens og vinterens mer robuste grønnsaker, som krever mye mer omsorg. Først når dagens råvarer er på plass på kjøkkenet, avgjøres det hvordan de skal håndteres, tilberedes og presenteres for å skape dagens meny. I boken presenteres rettene som serveres i løpet av et år, filosofien bak dem samt grunnleggende matlagingsteknikker. Med et åpent sinn og evnen til å se råvarenes egenskaper uten forutinntatte meninger, blir rettene helt unike, på Gastrologiks vis.

      Av Jacob Holmström, Anton Bjuhr

      Foto: Erik Olsson






      Språk: svensk
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no