Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Andepresse i messing - Tellier

52078 kr
1284-29170
 
Legg i handlekurven
Lagerstatus
  • Nettlager 0 stk.
  • Butikk Stockholm 0 stk.
  • Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
truckGRATIS FRAKT OVER 1000 NOK arrows30 DAGERS ÅPENT KJØP
  • Produktbeskrivelse
    • Det som lenge har vært et skammelig hull i sortimentet vårt, er nå lukket - andepressen er klar til levering! Oppdag en kulinarisk skatt utenom det vanlige takket være en elegant andepresse i messing. En uunnværlig del av enhver gourmetkokkens arsenal, et must for alle som vil ha troverdighet i fransk gastronomi.

      Laget av messing og foliert i bronse for et vidunderlig umoderne, men likevel tidløst utseende. Finurlig og fancy med andeføtter på plass akkurat slik de skal være. Ideell til klassiske retter som Canard à la Presse.

      Den effektive pressemekanismen gjør at du enkelt får ut alt du trenger fra anda. Enkel å bruke og enkel å rengjøre!

      Andepressen har en lang, men fremfor alt stolt historie i det franske kjøkkenet. Hovedsakelig for sin rolle i den klassiske retten Canard à la Presse. Prosessen går ut på å plassere en delvis stekt and i pressen, hvoretter kjøttsaften og blodet trekkes ut for å lage saus. Messingen bidrar til å holde på varmen, noe som er optimalt for å få frem de beste smakene.

      Denne andepressen er ikke bare et verktøy, men en investering i din kulinariske reise. Den får frem de subtile nyansene i det franske kjøkkenets mest prestisjefylte retter, og gjør hvert måltid til en opplevelse av luksus og eleganse. Om du ikke bruker den hver dag, kan den likevel stå på kjøkkenet som et utstillingsvindu som utstråler eleganse, raffinement, gastronomisk briljans og høyborgerlighet.

      52 cm høy, 16 kg. Laget på bestilling av produsenten.
  • Spesifikasjoner
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser

For å legge inn en anmeldelse må du på din kundeprofil.

This product doesn't have any reviews.

Lagerstatus

Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.

Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no