Agar Agar (E406) - The Kitchen Lab
1429-16800
Lagerstatus
- Nettlager 0 stk.
- Butikk Stockholm 0 stk.
- Butikk Malmö 0 stk.
Ønsker du rådgivning? Ring +46 8 410 95 200
GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK 30 DAGERS ÅPENT KJØP
-
Produktbeskrivelse
-
Om Agar Agar (E406) Vår pulveriserte Agar Agar er et finkornet pulver som har mange bruksområder. Det er et veganskvennlig gelerings- og fortykningsmiddel. Den lager nøytrale geleer selv i lave konsentrasjoner. Agar Agar er et fortykningsmiddel som er laget fra rødalger og brukes ofte som et vegetarisk alternativ til gelatin. Det gelédannende stoffet i agar agar er ti ganger sterkere enn i gelatin, noe som betyr at 2 til 10 gram agar agar per kilo væske er nok til å lage gelé. I vann ved 90 - 100 ºC løses det opp og legger seg ved 40 - 45 ºC. Den kan varmes opp til 85º C igjen, uten å smelte. Geldannelsen i pulveret er avhengig av syreinnholdet i ingrediensene – jo høyere syreinnhold, desto mer Agar Agar trengs. Bruk: La pulveret trekke i væske i 5 til 10 minutter før det koker forsiktig, under konstant omrøring, til alt pulveret er oppløst. Blandingen setter seg når den er avkjølt til ca 40 grader. - Kan brukes i sifonger for å lage lette og varmebestandige mousser og skum. - I kremer for å skape en mer holdbar tekstur. - Som fortykningsmiddel i væsker eller sauser. - Når du lager syltetøy som et alternativ til pektin som fortykningsmiddel. Innhold: Agar agar (E406). Oppbevares tørt, kjølig og mørkt. Åpnet emballasje varer i seks måneder. Bør ikke spises i sin rene form.
-
-
Spesifikasjoner
-
Anbefalte produkter
Anmeldelser
0 Anmeldelser
For å legge inn en anmeldelse må du logge inn på din kundeprofil.
This product doesn't have any reviews.
Lagerstatus
Lagerstatus oppdateres hvert tiende minutt.