Kaffekverner
Når du brygger kaffe med nykvernede kaffebønner kan du få frem en hel rekke andre smaker, enn om du gjør det med ferdigkvernet kaffe. Så snart kaffebønnene er kvernet, blir bønnene utsatt for oksygen og dette fører til at kaffen mister smaksdybden. De fleste kopper kaffe som brygges i Norge i dag er laget med ferdigmalt kaffe – og alle vi i KitchenLab setter virkelig pris på den smaken. Men med nykvernet kaffe dukker det opp en hel rekke andre smaksnyanser. Alle som har begynt å male kaffen og kjøper nyristet kaffe av god kvalitet, går sjelden tilbake. Her finner du kaffekverner som er tilrettelagt for å brygge kaffe og pour over. En kaffekvern for brygging av kaffe stiller ikke like høye krav til å kunne produsere en jevn partikkelstørrelse for finmalt kaffe. Men jevn partikkelstørrelse er også viktig når du brygger kaffe, så det er lurt å investere i en god kaffekverner. Her finner du kaffekverner med koniske slipeskiver da de gir et overlegent resultat sammenlignet med kverner med knivblad.
Viser 6 av 6 produkter
Sorter etter