Stekepanner
Stekepanner i alle materialer!
Her finner du alle typer stekepanner som trengs for å gjøre kjøkkenet ditt komplett. Hvilken stekepanne du bør velge avhenger litt av hva du skal bruke den til. En tykk bunn bruker litt lengre tid på å varmes opp, men holder bedre på varme når maten legges i – faller varmen for mye risikerer maten å bli kokt i stedet for å stekes. Belagte panner er allround og gir fine stekeflater, men over tid vil belegget slites ut og pannen må skiftes. Støpejern og karbonstålpanner gir fine og smakfulle stekeoverflater, spesielt for kjøtt og fisk. Rustfritt stål uten belegg har fine stekeegenskaper, men krever en viss teknikk ved matlaging. Hvis pannen har et varmebestandig håndtak, kan den kjøres i ovnen. Rådløs? Vennligst les kjøpsguiden vår for stekepanner!
Viser 30 av 68 produkter
Sorter etter