Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Sous vide

Hva er sous vide?

Sous-vide er når vakuumpakket mat tilberedes ved lav temperatur over lang tid i vannbad med ekstremt høy presisjon. Det blir fantastisk godt, konsistensen er guddommelig - og det er veldig enkelt! Da franske kulinariske legender som Paul Bocuse og Joël Robuchon ønsket å finne en metode for å bevare en råvare intakt, uten å miste smak og næringsstoffer under matlagingen, skapte de sous vide-metoden. I dag er sous vide en av de mest moderne mattrendene. Her finner du vakuumpakker og sous-vide-maskiner og alt annet som trengs til sous-vide matlaging. Litt usikker på hva sous-vide betyr? Les vår sous-vide-guide for en dypere forklaring! Leter du etter sous vide-oppskrifter? Finn ut tider og temperaturer for sous vide-matlaging her.
Riflet vakuumposer, 50 stk. - Finnvacum
Finnvacum Flere valg
Riflet vakuumposer, 50 stk. - Finnvacum
Fra 87 kr
Frysepose med Ziplock, fossilfri - Ninjaplast
Ninjaplast Flere valg
Frysepose med Ziplock, fossilfri - Ninjaplast
Fra 39 kr
Vakuumpose for kammervakuum, 100-pakning
Vac-Star Flere valg
Vakuumpose for kammervakuum, 100-pakning
Fra 165 kr
Kantine i plast GN 1/2, sort - Patina
Patina Flere valg
Kantine i plast GN 1/2, sort - Patina
Fra 131 kr
Riflet vakuumruller, 2 ruller - Finnvacum
Finnvacum Flere valg
Riflet vakuumruller, 2 ruller - Finnvacum
Fra 142 kr
8 %
Kantine GN 1/1 med lokk for Anova mm.
34 %
Krukke i rustfritt stål for vakuumoppbevaring
SICO Flere valg
Krukke i rustfritt stål for vakuumoppbevaring
Fra 203 kr Fra 307 kr
Ribbet vakuumpose - Vac-Star
Vac-Star Flere valg
Ribbet vakuumpose - Vac-Star
Fra 143 kr
5 %
Sous Vide Pakke Anova Nano 3.0 - Anova
Vakuumpose, mulig å koke, 50 stk. - SICO Kitchenware
SICO Kitchenware Flere valg
Vakuumpose, mulig å koke, 50 stk. - SICO Kitchenware
204 kr
Kantine i plast GN 1/1, sort - Patina
Patina Flere valg
Kantine i plast GN 1/1, sort - Patina
Fra 274 kr
34 %
Lokk til vakuumkrukke
SICO Flere valg
Lokk til vakuumkrukke
254 kr 384 kr
Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no