Molekylære ingredienser
Ingredienser for molekylær matlaging
Hos KitchenLab finner du sannsynligvis Sveriges bredeste utvalg av molekylære ingredienser og tilsetningsstoffer. Herregud, det er mye moro du kan gjøre med det du finner under denne kategorien! Vi som jobber i KitchenLab håper og tror at noen av disse ingrediensene og teknikkene som brukes vil bli vanlig når det kommer til tilberedning av fremtidens hverdagsmat, i tillegg til spektakulære festmåltider. Her finner du molekylære ingredienser for blant annet å lage kuler av alt som er flytende, spiselige pulver av fett og oljer, lage gelé med agar-agar og for å forbedre konsistensen på iskrem, sauser og skum. Lag skum eller bytt ut egg med lecitin. En verden av molekylær gastronomi er fullstappet med underverker av smaksopplevelser, kombinasjoner og konsistenser – og her finner du alt du trenger for å komme i gang og for avanserte forberedelser. Hvis du vil lære mer, finner du mye kvalitetslesing blant våre kokebøker.
Viser 30 av 67 produkter
Sorter etter