Mise en place
Hva betyr mise en place?
Mise en place på fransk, «misse» på svensk, betyr omtrent alt på plass, alt i (sin) rekkefølge. Konseptet, eller selve formen, er en forutsetning for at arbeidet på kjøkkenet skal gå knirkefritt, eller til og med bli vellykket. Ingenting skal glemmes, forsinkes eller overlates til tilfeldighetene. I dag er mise en place synonymt med bildet av råvarer som er tilberedt, foredlet og satt i mindre bokser for senere å inngå i matlagingen i en bestemt rekkefølge. Arbeidsmåten, eller ideen bak dette konseptet, gjennomsyrer hele det profesjonelle kjøkkenet og brukes også på verktøy, maskiner og servise. Å forberede og organisere sin stasjon før åpning er en betydelig del av kokkens oppgave. Vi har samlet alle produktene for å gjøre det mulig å lykkes med forberedelser og denne måten å jobbe på. Husk imidlertid at det ikke bare handler om hjelpemidler. Mise en place er en måte å tenke på, en filosofi, en måte å jobbe på.
Viser 30 av 31 produkter
Sorter etter