Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Slipestein

Mange ser slipesteiner og synes det ser er altfor vanskelig ut å gjøre hjemme – herregud det tar fem år med trening fra en gammel japaner for å i det hele tatt se på en? Spøk til side, det er virkelig så vanskelig. Faktisk er det ganske enkelt å få gode resultater selv, selv om det virkelig er en kunst som kan mestres. Hvis du bare vet hvordan du skal gå frem, kan du holde knivene i mye bedre stand enn ellers. På YouTube er det mange gode beskrivelser av hvordan du går frem. Hos oss finner du slipesteiner av god kvalitet og med grovhet fra 24 grit (for sliping av slipestein) til 13 000 grit (for en utrolig godt polert overflate. Grit er navnet på antall korn per kubikkcentimeter. For virkelig slitte kniver bør du bruke steiner mellom 120 og 240 grit, for normal slitasje er steiner mellom 700 og 1200 tilstrekkelig, og for en god finish anbefaler vi en stein mellom 3000 og 8000.
Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no