Gratis frakt over 1000 NOK30 dagers åpent kjøpSikker betaling

Sjokoladeredskaper

Sjokolade handler i stor grad om presisjon. Når du tempererer bør du først opp til 48-50 grader, deretter til 27-28 og så opp til 31-32 grader. Under denne kategorien finner du verktøy som har med sjokolade å gjøre og med fokus på presisjon.
Naturlig sjokoladefarge, fettløselig - Martellato
Martellato Flere valg
Naturlig sjokoladefarge, fettløselig - Martellato
Fra 109 kr
Sjokoladeskrape - Martellato
Martellato Flere valg
Sjokoladeskrape - Martellato
109 kr
20 %
Sjokoladeform, Egg – Martellato
Martellato Flere valg
Sjokoladeform, Egg – Martellato
Fra 66 kr Fra 83 kr
Logg inn
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.no